Selecteer een pagina

Over ons

Uw juwelier in Rotterdam
Juwelier Rotterdam - Jewelry Box

Sinds 2018

Al meer dan drie jaar zijn wij met onze juwelierswinkel gevestigd in Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor de in en verkoop van goud, het bekijken van prachtige juwelen en het repareren van uw sieraden. In onze juwelier in Rotterdam hebben we uitgebreide collecties aan juwelen die te bekijken zijn. 

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

 

WOD

Eigenaresse

Alleen het beste

Uitstekende kwaliteit

In onze juwelier in Rotterdam verkopen we alleen de beste kwaliteit juwelen. Onze juwelen zijn voornamelijk handgemaakt in Nederland en buitenland. Alles wordt verkocht voor een eerlijke prijs. Ook voor het inkoop van uw goud bent u bij ons aan het goede adres.

Handgemaakte sieraden

Bij Jewelry Box in Rotterdam kunt u terecht voor de eersteklas sieraden. Alle sieraden zijn handgemaakt en daarmee uniek. Uw sieraad zult u niet snel terugvinden bij iemand anders. Naast het verkopen van sieraden kunt u bij ons terecht voor de in en verkoop van goud en zilver. Daarnaast zijn wij uw juwelierswinkel in Rotterdam voor reparaties aan uw juwelen. Kom langs in onze winkel of shop online. 

Handgemaakte juwelen, dat is wat je wilt. Sieraden kenmerken u als mens. Daarom worden onze juwelen handgemaakt en zijn ze uniek. 

Volg ons op Instagram

Over ons

Jewelry Box is een juwelier in Rotterdam waar u terecht kunt voor de hoogste kwaliteit sieraden. Kom direct langs of maak een afspraak.

Contact

info@jewelryboxweb.nl

Groene Hilledijk 268A, 3074 AE Rotterdam

010-210 5455